Da er det klart at deltagerne ved årets FOKO- seminar vil overvære utdelingen av Den Kongelige Norske St Olavs Orden til den nyslåtte ridder av 1. klasse, Torfinn Langelid! Det er Fylkesmannen i Hordaland som offisielt står som arrangør for utdelingen, og man har vurdert det dit hen at FOKO- seminaret vil være en verdig arena for denne høytideligheten. Det er foreløpig usikkert hvilke instanser som blir representert under utdelingen, og på hvilke nivåer, – men det er altså duket for en mer enn normalt høytidelig seremoni under seminaret.

Torfinn Langelid tar i mot St Olavs Orden under FOKO- seminaret

Om noen skulle være i tvil om hvilken utdeling vi snakker om, så les tidligere artikkel på foko.no. Og vi sier det med en gang: Årets FOKO- seminar arrangeres som planlagt på Sundvolden hotell, – og altså ikke på Slottet…

Dette betyr også at vi vrir noe på den ultratradisjonelle liturgien som har preget programmet ved seminarene i over 15 år, slik at dette skulle passe for de mest nødvendige personene til en slik utdeling. Vi organiserer festmiddagen allerede første kveld, med utdeling av St Olavs Orden som historiens mest høytidelige «vorspiel i gruppe».  Flere av gjestene til utdelingen vil også delta under festmiddagen.

Slik blir middagsmåltidet den siste kvelden (torsdag) en «vanlig» seminarmiddag, men vi dropper selvsagt ikke «vorspiel i grupper» som blir arrangert før denne middagen.

Meld dere på folkens! – Og gjør dere klare til seminar med ridderlig sus!