Som kjent er det nå lagt ut program og påmeldingsskjema til EPEA- konferansen på Island 6. – 9. juni på nettsiden til EPEA (http://www.epea.org/conference/index.php/conference/reg-members). Redaksjonen i FOKO er kjent med at det ved denne konferansen ikke er plass til mer enn max 125 deltagere, og at det pr 24/1 er 116 påmeldte.

Vi minner også om at man ikke er sikret deltagelse ved konferansen bare ved å ha meldt seg på, og det er oppgitt i teksten ved påmelding at man må vente på en «final confirmation» for å være sikret deltagelse. Det viser seg at man ikke vil få denne bekreftelsen før tidligst 10 april, så dette bør man være klar over før det bestilles flybilletter. Lurt å sørge for muligheter til endring om det bestilles nå.

Våre kilder sier at det blir gjort en utvelgelse før denne datoen, og at man her ikke går etter «først-til-mølla-prinsippet». Om det er for mange påmeldte vil det gjøres en vurdering av hvem som tilbys deltagelse ut fra ulike kriterier. Representasjon fra flest mulig land vil naturligvis være et av disse.

Dette vil igjen si at det slettes ikke er for seint å melde seg på! Vi tror det går mot en flott konferanse på Island, og oppfordrer alle engasjerte FOKO- medlemmer å melde seg på denne konferansen. Dette er en god arena for knytting av nye bekjentskaper innenfor vårt fagområde, – og ikke minst for faglig påfyll.

Vona að sjá þig á Island í júní !!