Hei til hele FOKO-familien 🙂 

Tusen takk til alle deltakere og bidragsytere på årets FOKO-seminar, dette var storveis. Det blir en sann glede å lede FOKO videre i årene som kommer. Samtidig retter jeg en stor takk til Hilde som har styrt skuta i 8 år, og som har bidratt sterkt til at FOKO-seminaret er årets høydepunkt for alle som jobber med opplæring innenfor kriminalomsorgen, og for tilsatte i kriminalomsorgen. Jeg kan ikke lede FOKO akkurat som Hilde har gjort, men skal prøve å bidra så godt jeg kan på min måte. Jeg er jo heldig som har noen fantastisk flinke folk med meg i styret, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Det som er viktigst av alt er å videreføre tradisjonene rundt FOKO-seminarene, samt å opprettholde det meget høye faglig nivået og variasjonen i foredragene. Jobben med å få tak i neste års foredragsholdere startet allerede på Sundvolden i forrige uke.

Evalueringen av årets seminar finner dere lenke til i menyen til høyre, håper at så mange som mulig har mulighet til å legge inn noen kommentarer, tanker og forslag. Det er til stor hjelp for oss i styret, og ja…vi leser alle kommentarene og tar det med oss i planleggingen av neste års seminar.

Ang FOKO-seminar 2018 så er datoene 21. – 23. november bare å holde av. Vi satser stort, og har booket hele Sundvolden hotell med alle 273 rom de har tilgjengelig. Seminaret vil bli holdt i den nye konferansefløyen, det gleder vi oss til. Nytt, moderne, tipp-topp utstyrt og bedre plass. Vi kommer til å endre litt på påmeldingen til denne konferansen, og det er også mulig å forhåndspåmelde deltakere til og med før programmet er satt. Info om dette kommer litt senere. Vi jobber også med å optimalisere hjemmesiden til FOKO, samt å bli mer aktive på FOKOs FaceBook-side. Jeg anbefaler alle som ikke er medlemmer om å be om å få bli medlem her: https://www.facebook.com/groups/457011877661216/

Her er det bare å dele det som foregår i fengselsundervisningen rundt omkring i det ganske land. Er det noe dere ønsker at vi i styret skal ta opp på styremøtene i FOKO, så er det bare å sende oss mail eller ringe.

Ha en flott FOKO-vinter

mvh Geir Dahl